❦ Teman2 ku ❦

Cuteki widgets

my love

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, 29 April 2012

❦Muhasabah Cinta❦

Hai semua , ari tok ira mok share cgek lagu an torang .. suka ira denga lagu tok .. ira arap torang pun suka ..

  Muhasabah Cinta 

Wahai… Pemilik nyawaku
Betapa lemah diriku ini
Berat ujian dariMu
Kupasrahkan semua padaMu

Tuhan… Baru ku sadar
Indah nikmat sehat itu
Tak pandai aku bersyukur
Kini kuharapkan cintaMu

Kata-kata cinta terucap indah
Mengalir berzikir di kidung doaku
Sakit yang kurasa biar jadi penawar dosaku
Butir-butir cinta air mataku
Teringat semua yang Kau beri untukku
Ampuni khilaf dan salah selama ini
Ya ilahi….
Muhasabah cintaku…

Tuhan… Kuatkan aku
Lindungiku dari putus asa
Jika ku harus mati
Pertemukan aku denganMu

Thursday, 12 April 2012

❦ I'm Tired ❦


Hai semua , hurmm .. ira lelah lu jak ari tok .. kerja kursus banyak alu jak mok polah .. mun cgek jak xc ira kesah pi tok mok buat nang kawan ira gik .. edeyh ! si zachary and si hazazi tok suka alu jak buli ira .. xc kesian ka nang ira .. huhu .. pi xc pa la cdak kan kawan ira .. xc salah la mun ira mok tolong dak nya buat .. hehe .. si hazazi ya buakan men gik ada gerek pi xc suroh tolong buat .. ngegeh ! huh ! ira sabar jak la .. ira lega bab tinggal tiga igek gik kerja kursus mok buat .. ira pun kerja kursus geo dah beres .. haha .. dah la ira pening palak kak men ujan nang kawan kat skolah tek .. iboh lah demam .. xc suka ira koh sakit2 tok .. hehe .. 

Saturday, 7 April 2012

❦ I'm Sorry , Sayang ❦

εїз Ƹ̴Ӂ̴Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
Hai semua , hurmm .. ira sedih bah ಥ_ಥ  .. marek ira dah buat org nok ira sayang marah , nanggis .. xc sangka ira boleh buat org laki nanggis .. ira xc penah buat or nangga org laki nanggis gara2 org mpuan .. ira nyesal alu marek ๏̯͡๏  .. ira xc penah2 nangga nya nanggis slama tok .. ira tauk tok bukan kali pertama nya nanggis gara2 ira .. tapi bagi ira tok first time .. tok kali pertama nya teriak kat ira , tok kali pertama nya marah kat ira and tok juak kali pertama ira denga nya nanggis .. ira bena2 nyesal .. ira nanggis bukan par .. ira sayang alu kat nya .. ira xc mok nya tinggal kan ira cam ney best friend nya buat kat ira dolok .. ira takut alu juak marek bah .. nya teriak2 kat ira .. huh ! nang nebes ira kenak nya .. hurmm , pi lepas ya mekduak sama2 mintak maap .. nya mintak maap bab teriak2 kat ira .. nya pdh nya dah xc pat tahan lagik .. ira mintak maap bab buat nya marah, nanggis and sakit aty .. ira xc da niat mok buat nya dakya .. i really2 love him .. hope nya phm .. 
ira arap hubungan mekduak kekal pey bila2 .. amin .. doa kan ira ≧❂◡❂≦ 
εїз Ƹ̴Ӂ̴Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

Friday, 6 April 2012

Percintaan Ini ❦


Hai semua , ari tok ira mok share cgek lagu an torang .. suka ira denga lagu tok .. ira arap torang pun suka .. enjoy !

Ezad Lazim :: Percintaan Ini 
Masih terbayang di ruangan mataku
Saat indah bersamamu dulu
Masihku ingat janji manismu
Bertakhta di hatiku
Oo oo oo

Di kala itu engkau lah bintang
Menyuluh malam yang kegelapan
Tetapi kini tiada lagi
Tinggal aku sendiri
http://liriklagu.biz
Percintaan ini amat memilukan
Perpisahan ini sungguh menyakitkan
Namun apa daya terpaksa ku telan semua kepahitan
Kepiluan ini meracun hidupku
Kesunyian ini membunuh jiwaku
Tergamak kau sayang
Melihat diriku dalam kesedihan
Dipermainkan olehmu
Sia–sia saja percintaan ini
Tak bisa sampai ke puncaknya
Sekelip mata hilang semuanya
Yang tinggal hanya airmata
Oo oo oo
Percintaan ini amat memilukan
Perpisahan ini sungguh menyakitkan
Namun apa daya terpaksa ku telan semua kepahitan
Kepiluan ini meracun hidupku
Kesunyian ini membunuh jiwaku
Tergamak kau sayang
Melihat diriku dalam kesedihan
Dipermainkan olehmu
Sia–sia saja percintaan ini
Tak bisa sampai ke puncaknya
Sekelip mata hilang semuanya
Yang tinggal hanya airmata
Oo oo oo



Copyright@Segala yang tercatat di atas adalah Hak Milik Eiyra Man Puwn